Sziasztok!


Ez az oldal, a régi Winx lányok újrakezdése.

Köszönöm szépen a sok látogatót!

Bannerem (Ha hirdetni szeretnél, akkor ezt is kiteheted):

Ikonjaim (Ha hirdetni szeretnél, akkor ezeket is kiteheted):

 

 Profilom:

Indavideo-n

YouTube-on

deviantArt-on

 

Kérek mindenkit, hogy a Vendégkönyvbe és a Fórumba, csak kultúráltan fejezze ki véleményét és ha kérhetném, ne lódítson, ellenben nem csak hogy az illető hozzászólását törlöm, hanem válaszra sem fogom méltatni és ha gyakran megteszi, megy a feketelistára! És még valami: Ha éppenséggel utálod a Winxet és nincs jobb dolgod, akkor inkább NE írj, mert senki nem kíváncsi a durva kifejezésekkel és jelzőkkel teli pocskondiázásra! Akinek ez járna a fejében, tudom ajánlani az oldal elhagyására szolgáló, jobb felső sarokban található X-et. És ha nem okoz túl nagy erőfeszítést, akkor kérlek, ne másoljatok engedély nélkül se képeket, sem szöveget, mert sokat dolgoztam vele, annál ezerszer többet (ez itt most nem is túlzás), mint aki egy könnyed kijelöléssel és ctrl+c- ctrl+v-vel elintéz mindent. Nem fogok neki szólni, de mások is előbb-utóbb úgyis rájönnek/rájövök, ha lopott az illető és az koránt sem kellemes dolog. És az ötleteimet se vegyétek el légyszi, mert olyan rossz, hogy kitalálok egy menüpontot és pár héttel később már mindenkinek olyan van. Ha ilyet csináltok, akkor legalább a menüpont nevét változtassátok meg, ha mást nem. Ja és azt is nagyon bírom, amikor gyáva kis alakok idejönnek ilyen szövegekkel, hogy "loptál te kis csitri" vagy még rosszabb. Az egy dolog, hogy ez egész mese, mert rólam szoktak másolni, de mindegy. Igen ám, de azt már nem írják, hogy honnan. Meg a közönséges sz@r az oldal is elég unalmas már. Csináljon jobbat, de ne csak a szája (pardon, keze) járjon.Pfh... egyszerűen szánalmas, úgyhogy ilyenekkel hiába is jönnek, csak  elpazarolnak néhány percet az életükből. És gondolhatnak az ilyenek akárminek, kicsit sem fog érdekelni.Nyilván nem a Winx rajongóknak vagy a békés látogatóknak írtam e sorokat, hanem akik a fenti dolgokat, oly nagy előszeretettel művelik.Tehát kéretik a fenti szabályokat betartani! Köszönöm!

 


 


  

2012. 09.06.

Kicsit kutatkodtam a neten és felraktam az eddig leadott magyar, 4.évados epizódokat! Nehéz szülés volt, mit ne mondjak, már a jelszót is elfelejtettem az oldalhoz, de végül csak meglett. XD A magyar epizódokat majd szép lassan felpakolgatom ide, ám ezen kívül nemigen tervezek egyéb frissítéseket. Pedig kijött/hamarosan kijön a sorozat 5.évada is, ha kijön majd magyarul, akkor azért felrakom majd ezt is. Ráadásul a Nick-en a 4.évad mellett nyár óta még a PopPixie-t is adják (ezt nem fogom felrakni), pedig arról aztán nem gondoltam volna, hogy tényleg leadják kishazánkban.

2010.06.27.

Sajnos sokak számára rossz hírt kell közöljek: az oldalamat innentől kezdve valószínűleg már csak akkor fogom frissíteni, ha lesz valami hír a Winxről. Nem mondanám, hogy bezárom az oldalt, mert majd lesznek szerintem új dizik is, és felteszem majd az első évad hiányzó részeit is, de a legtöbb menüponthoz szerintem már nem fogok hozzányúlni.  Nem azért, mert meguntam a Winxet (habár már nem szeretem annyira, mint régen), hanem mert már tényleg nincs kedvem az oldal szerkesztéséhez. Tényleg sajnálom. :(

De, hogy ne csak ez a rossz hír legyen, hoztam pár új képet is:

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/sallyllatarhely2/uploads/6446c1313d89.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/sallyllatarhely2/uploads/4a895b6ca070.jpg

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/sallyllatarhely2/uploads/1fc9092efab8.jpghttp://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/sallyllatarhely2/uploads/6c9f7f472255.jpg

 

 

2010.06.13.

Gondolom észrevettétek, hogy a mlap megújult. Szerintem már nagyon ráfért és többnyire előnyére változott, azonban ezt az új dizájnt és kezelőfelületet még szoknom kell. Mellesleg megtaláltam az első intrót a 2.mozifilmről (sajnos beszúrni nem tudom, de itt a link):

http://www.youtube.com/watch?v=Cj9uJjA0chM&playnext_from=TL&videos=o8PmYHMOJMs&feature=sub

http://www.youtube.com/watch?v=N0gQ0LpfE-k&feature=related

 

2010.06.01-02.

Vadiúj képek a 2.mozifilmből (úgy tűnik, Nabu itt még/már él)!

 

2010.05.24.

Szombat délután feltettem a dizit és itt van az a pár új kép, amikből alkottam:

 

2010.05.19.

Még több vadi új kép a 2.mozifilmből!

2010.05.13.

Új képek a Winx Club-A mágikus kaland c. mozifilmből!

Elhatároztam, hogy leírom, miért nem frissítek a képeken, infókon kívül:

Lehet, hogy  megutálnak egyesek ezért, de egyszerűen nincs kedvem! A gépnél eltöltött időmet szeretném máshogy beosztani, mint az elmúlt 2 és fél évben. Régebben sokszor idegeskedtem az oldalam miatt, ha valamit nem én tettem fel legelőször, ha pár napig nem tudtam frissíteni stb. Manapság úgy látom, ez túlzás volt, és sajnos átestem a ló másik oldalára (igen, én ilyen ember vagyok sajnos, nem ismerem az arany középút fogalmát).Úgy érzem, ez a honlap túl sok időmet vette el, sajnos többet foglalkoztam vele annak idején, mint kellett volna és ezért most sokan ezt a kevés frisset sem becsülik . Jó, azt megértem, hogy unalmas hónapokon át ugyanazt a design-t bámulni, de ha azt hiszitek (akinek nem inge, ne vegye magára), hogy azzal, hogy mindenféle marhaságot írtok a Vendégkönyvbe, talán egyszer majd megtörik a jég, elszégyenlem magam és újra naponta lesz friss?! Ez nem fog bekövetkezni. A Winx valamennyire továbbra is érdekel, de inkább már csak a 2.mozifilm, a 4.évad magyarul (ha lesz), illetve a képregények terén, de annyira már nem, hogy minden nap frissítsek. Miért nem lehet ez megérteni? Ráadásul a beszólogatok 90%-ának nyilvánvaló, hogy még életében nem volt oldala, mert ha lett volna/lenne nyilván nem hordanándak össze ilyen sok hülyeséget.

Tehát egy szó, mint száz: Lehet számítani továbbra is frissítésekre, valószínűleg majd új dizájnra is, de majd csak ha lesz hozzá kedvem! A hírek, képek meg ettől függetlenül kerülnek fel, természetesen minél előbb (ehhez mindig van kedvem).

És igen, újra van netünk már kb. április 20. óta (ki is írtam).

 

 

2010.05.05.

Tegnap jelentek meg új képek a II.mozifilmből. (Gyönyörű minőségűek és hatalmasak, teljes mérethez mentsd le vagy egyszerűen csak jobb klikk--->kép megjelenítése). Nos, mint azt láthatjuk mégis Believix átalakulás lesz benne (szerintem sajnos nem sikerült túl szépre 3D-ben, rajzolva sokkal jobb). A sztorit megtaláljátok a Winx film és színház menüpontban.

Elérhetővé tettem az első évados vidik menüpontját, bár még csak az első két rész van benne. A diziről meg annyit mondanék, hogy a képek megvannak hozzá, viszont sajnos nem valami jó minőségűek. Szívem szerint én inkább 2.mozifilmes dizit csinálnék, mert mint mondtam az most éppen aktuális, de persze csak ha nincs ellene senkinek kifogása.A képregénnyel sem haladtam túl sokat sajnos, de valamikor azt is szeretném feltenni, ha már ennyit dolgoztam vele.

2010.04.20.

Szerencsére újra van internetünk és megpróbálok igyekezni a dizivel (ami egyébként 3D-s concertes lesz), a képregény első felének felrakásával, illetve az első évad részeinek a feltöltésével!

2010.04.11.

Új kép jelent meg a 2.mozifilmből (igaz, hogy nagyon kicsi) és találtam mellé új infókat is, méghozzá, hogy egy olasz nyári filmfesztivál során látható lesz a filmből egy 10 perces jelenet (amit minden bizonyal valaki úgyis felrak a netere), melyet ebből kifolyólag valószínűleg az oldalon is láthattok majd!

2010.04.04.

Először is kellemes húsvéti ünnepeket, minden kedves látogatónak! :)

Másodszor pedig elkezdtem fordítani egy Winxes képregényt (tudom, hogy a 24-dikkel még adós vagyok), de ígérni nem ígérek semmit, bár egyenlőre haladok a fordítással, de kit tudja meddig, mert ezt is olaszból fordítom (pechemre pont németes vagyok) és lehet, hogy előbb vagy utóbb ha túl sok nehéz kifejezés lesz benne feladom a fordítást, akárcsak a 60.számnál.

2010.04.01.

A 2. és a 3.évadot újra belinkeltem az indavideoról<-------(katt az ottani profilom eléréséhez, mert mint említettem, a videoplayer megszűnt), az első évad pedig várat magára, mert sajnos az első négy részhez nincs hanganyagom a gépen és a DVD-k sincsenek most nálam. Azt a pár feliratos részt pedig nem tudom, hogy feltegyem-e, mert ki tudja mikor jelenik meg magyar szinkronnal DVD-n vagy a tv-ben (bár remélhetőleg még idén).

2010.03.31.

Bocsi, de ideiglenesen nem érhető el jópár nézhető rész, mert a videoplayer-ről elvileg holnap törölnek mindent.

2010.03.23.

 

 Az érdekességek menüpontjába került fel pár új dolog. A HTML- stílus bevezetését valóban tervezem, azonban majd csak később. Előtte azért megpróbálok valami dizit készíteni, mert már tényleg régen volt új. :S

Légyszi, aki fent van a Videoplayer-en és nem szeretné, hogy megszűnjön az jelentkezzen ebbe a csoportba: katt

2010.03.20.

Tegnap tettem ki egy új Musás PNG-t és kettő átszínezett képet, a PNG-k, Screens menüpontba!

Valamint, mivel a Videoplayer április 1-től megszűnik ,elkezdtem átköltözetni a videókat a az indavideóra.

2010.03.13.

Új infók a 2.Winx mozifilmről!

Címe: Winx Club II.mozifilm: Mágikus kaland

Olaszországi premier: 2010. október 29. (a hazait nem lehet még tudni, de szerintem december-január táján fogják majd adni)

2010.03.11.

Na, most jött el az a pillanat, hogy meguntam ezt a fehérséget és úgy tervezem feldobom egy kicsit az oldalt. Úgy tervezem, hogy átmegyek html stílusba, ami másból se áll csak kódokból, de sokkal többet lehet belőle kihozni (oldalt lévő menük, nagyobb fejléc, gportal-szerű elrendezés stb.). Csináltam is egy új dizit hozzá, azonban a menüket és az elrendezést még tökéletesítenem kell, s ez lehet, hogy beletelik pár hétbe, sőt akár egy hónapba is, de ha lesz hír vagy valami, akkor azt kiírom ide, tehát, amit leírtam az előbb az a dizire vonatkozik. Mellesleg angolul elkezdték leadni a Winxet, tehát, ha szerencsénk van, akkor nyáron-ősszel már talán lesz magyarul is és hoztam még 3 Enter táblát is!

2010.02.25.

Többen kérdeztétek hogy mikor fogok frissíteni, meg, hogy miért nem frissítek. Nos én úgy állok ehhez (mármint a frissítéshez), hogy mivel mostanában alig van hír a Winxről (jobb új kép is csak hetente vagy kéthetente egyszer lát napvilágot), így őszintén szólva nem nagyon van kedvem a honlapot szerkeszteni. Bezárni még egyenlőre nem tervezem, bár ha ez hosszabb távon így lesz, akkor megvan rá az esély, de törölni én sosem fogom az oldalt. Úgy tervezem, hogy táblákat (az elmúlt napokban készítettem néhányat), sulicuccokat, PNG-ket, avatarokat, kifestőket, fanartokat stb. fogok még feltenni (persze nem egyszerre, hanem mindig csak egy párat) meg néha szereplőleírást és pár érdekességet is, de komolyabb frissítést nem tervezek. Ha meg lesznek új képek, hírek, akkor azt természetesen közölni fogom. És való igaz, hogy új dizit is fel kellene tenni, bár erre csak annyit mondok, hogy márciusban már tuti (vagy legalábbis megpróbálok, mert bármi közbejöhet) teszek fel újat.

2010.02.11.

Itt is vannak ígéretemhez híven az új képek (lekicsinyítve) a 2.mozifilmből!

2010.02.07.

Bocsi, hogy az elmúlt hetekben nem nagyon frissítgettem, éppen ezért az elkövtkező pár napban (vagy a jövőhéten), megpróbálom bepótolni. Szeretnék feltenni új képeket, füzetcímkéket, a februári dizit és persze válaszolgatni az üzenetekre a Vk-ban.

2010.01.24.

Saját, kivágott Lovix kép minden tündérről az Átalakulások,erők menüpontban! Leírás és Sophiex, ill. Super Belochita képek hamarosan! Ezeket a képeket légyszi, ne vigyétek el, mivel én vágtam ki, de rajta is van a nevem, ha kellenek,akkor légyszi írjátok ki az olditokra, hogy innen van!

Új képek a 2. Winx mozifilmről!

2010.01.19.

Tegnap este és ma reggel feltettem a legújabb, januári dizit, amin a Winx tündérek vannak (a Bloom és Sky-os dizi februárban lesz, mert úgyis akkor van Valentin nap)! A beígért frissítésekkel igyekszem a héten haladni!

2010.01.13.

Sajnos a héten nem valószínű, hogy tudok frissíteni (büntetés miatt), így csúszik a dizi is, amit normál esetben már elkészítettem és feltettem volna...  :(

2010.01.09.

Új sellős könyv jelent meg Olaszországban címe:Winx-Perle/Winx gyöngyök! Íme néhány kép és rájuk kattintva még több!

2010.01.08.

Tettem fel az Érdekességek, bakik menüpontba szuper skicceket (vázlatrajzokat) a Winx rajzolóitól!

Íme egy régi, de sokkal jobb minőségű kép 2.Winx mozifilmből!

Novemberi frissítések átrakva a hírarchívumba és néhány menüpontban történt emiatt némi módosítás (4.évad/Poppixie, Animációk)!

2010.01.06.

Olvastam, hogy előreláthatólag 2012.januárjában fog megjelenni az 5.évad, Olaszországban (nem hivatalos bejelentés) illetve, hogy a 2.mozifilm közvetlenül az első után és a 4.évad előtt fog játszódni.Az új dizit (Bloom és Sky) megpróbálom még a héten megcsinálni és feltenni, illetve a hétvégen lehet, hogy töltök fel további oldikat a képregényből. Addig is íme, 2 új kép:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Hírarchívum

Ha lemaradtál valamiről, akkor itt megnézheted a régmúlt hónapok híreit, képeit, illetve, hogy mikor és hol frissítettem a legutóbb! ;)

2009.december

2009. november

2009 október+egy kép, ami lemaradt


 
Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Ki tudsz igazodni az új menürendszerben?
Igen, ez így jobb is.
Még nem igazán, de majd szerintem belejövök.
Nem találok meg semmit :(